Полезно 

Мода в стила на военните

Дамското облекло, пригодено за пилоти или морски капитани, също се вписват перфектно в дамския гардероб. Дрехите във военния стил са подходящи за създаване на голямо разнообразие от комбинации. Те могат да бъдат отлична алтернатива на класическите ризи, блузи, панталони и палта, подчертавайки смелия компонент на военния стил.

За леко разреждане на строгия образ маслиновите или каки тонове могат да се комбинират с ярки цветове като оранжево, виолетово червено, горчица, шафран или къри. Детайли с тези цветове могат да ви помогнат да обогатите вашето облекло в основно синьо или тюркоаз и да го направят по-свежо. Топлите червени нюанси, съчетани с традиционните военни цветове, ще работят добре под формата на пух върху яката, качулката или маншета на ръкавите. Комбинацията от пастелни и кафени или теракотени нюанси ще направи образа по-мек и дори по-романтичен.

Играта за контрастите може да добави към ежедневното и офис облеклото образ в стила на военното разузнаване. Така този груб и строг стил ще стане по-подходящ за офиса или за ежедневните ви изяви. Например, ярък плетен пуловер ще бъде отличен контраст с един тоалет в милитари стил.

Рокля върху риза, ушита от тъмни или теракотени нюанси, ще добави военна нотка в небрежните ежедневни облекла или в образа в бизнес стил.

Функционалните детайли правят образа на облеклото във военен стил по-спортен. Наистина шик изглеждат модели, в които материалът контрастира с грубият, мъжки стил. Деликатна коприна, шифон или сатен могат да направят образа женствен и изискан. Тези, които не искат да отидат отвъд военния стил, могат да съчетаят рокли с груби обувки на дантелени кафяви или традиционни черни чорапогащи. Късите рокли могат да се носят с кожени ботуши тип офицерски или кубинки – кожата се вписва перфектно във военния стил.

Ето и някои детайли, с които може да завършите този имидж:

  1. Раница. Памучните модели в тъмни маслени тонове се вписват перфектно във военния стил.
  2. Обеци. Те напомнят релефни бутони върху войнишката униформа.
  3. Шалове. Големите шалове в маслинен цвят ще ви топлят в студените дни и ще изглеждат страхотно с милитари яке или палто в стил войнишки шинел.
  4. Офицерски ботуши или кубинки. Зимните боти или ботуши с първокачествен модел и материал ще бъдат идеално допълнение към грандиозния образ.

Последни публикации

Leave a Comment